Richtingaanwijzers wereldrecord 2022
Werden met heel veel liefde door de kinderen van de opvang Narrenschip gemaakt en daar willen ze ook centjes mee verdienen voor de asielhondjes 
Dus zullen deze geveild worden . En dan mogen de kindjes zelf een cheque schrijven voor de asielen . 

Mooi verwoord voor in blits door Elodie Foulon

Mensen bewust maken dat een hond geen wegwerpproduct is”
Op zondag 13 maart zullen in Westende heel wat pootjes te tellen zijn, want dan wordt daar hopelijk het wereldrecord van de meeste münsterländers samen verbroken. Deze opmerkelijke recordpoging is een initiatief van Nathalie Deryckere, zelf trotse eigenaar van vier viervoeters. Ze wil mensen bewust maken van het feit dat het in huis nemen van een (jacht)hond een beslissing is waar men erg goed over moet nadenken.
“Met dit initiatief willen we nog eens onder de aandacht brengen dat een hond meer is dan zomaar een dier”, legt de Brakelse Nathalie uit. “Het is een familielid en de trouwste vriend die je ooit in je leven zal hebben. Maar honden, en zeker jachthonden zoals münsterländers, hebben heel veel energie en moeten die kwijt door te lopen, te wandelen en te speuren in de natuur. Mensen zien honden nog veel te vaak als een wegwerpproduct. Er zijn zelfs mensen die willen shoppen in het asiel.